De WRLP repeater ronde!

Afbeeldingsresultaat voor ronde gesprek

Afgelopen maanden was er veel belangstelling om een ronde te organiseren op een nationale repeater. Een tijdje verder is het dan eindelijk zóver om een WRLP ronde op poten te gaan zetten.

De WRLP ronde is een gezellige ronde waarin wij de gebruikers de mogelijkheid bieden om met elkaar te kunnen communiceren, en iedereen aan de beurt te laten komen. Dankzij de grote aanloop gebruikers van de afgelopen tijd en uiteraard ook het dekkingsgebied wat fiks toegenomen is mogen wij ons verheugen op een groot aantal in meldende gebruikers.

Meedoen is een fluitje van een cent: Zorg ervoor dat je elke zaterdag om … aanwezig bent op de WRLP repeater, daar zullen de ronde- leiders voldoende mogelijkheid bieden om jezelf in te melden in de WRLP ronde. Het kan zijn dat omwille de drukte soms enig tijd kosten om aan de beurt te komen, maar onze gedachten is niet gebaseerd op zo snel mogelijk aan de beurt komen. Ook zullen de ronde- leiders regelmatig ruimte laten voor TeamSpeak inmelders, en RX/TX repeater opstellingen.

 

Zaterdagavond 20:00 Nederlandse lokale tijd.
WRLP 27.085 (shift: +0.09)