In de bedrijvigheid van WRLP CB Repeater Nederland, zijn wij voor een cruciaal deel afhankelijk van de inbreng van sponsoren. Namens WRLP CB Repeater Nederland danken wij al onze sponsoren hartelijk!


Baco Army Goods

Wanneer wij een antenne, coax, of andere componenten nodig hebben, kunnen wij altijd op de steun rekenen van Baco! Met dank van de steun van Baco, kunnen wij toch veel uitvoeren, ondanks dat wij geen vaste inkomstenbron hebben.

Baco Army Goods is een winkel met heel veel uiteenlopende artikelen, van electronica campingspullen tot kleding, etc. etc.

Website: Baco-army-goods.nl


De Whisky Oscar Wereldomroepers, WO 

De Whisky Oscar vereniging verzorgt voor ons alle faciliteiten zoals: radiomarkten, velddagen, en nog vele andere activiteiten voor WRLP CB Repeater Nederland.

Whisky Oscar is Nederlands grootste en meest toonaangevende internationale radio club voor Nederlandstalige stations en heeft leden in diverse landen. De naam Whisky Oscar staat voor WereldOmroepers. Het doel is om via de radio contacten te leggen met andere Nederlandstalige radio operators over de hele wereld. Op deze manier kunnen contacten met oude vrienden onderhouden worden en nieuwe contacten aangegaan worden.
Whisky Oscar heeft zijn wortels in Canada. Geëmigreerde Nederlanders daar hebben hierin het eerste initiatief genomen. Niet lang daarna is de Whisky Oscar vereniging in 1979 officieel in Nederland opgericht. Whisky Oscar bestaat dus al meer dan 35 jaar. Het is een legendarische club waar we als Whisky Oscar trots op zijn.

Website: WhiskyOscar.nl