In de bedrijvigheid van WRLP CB Repeater Nederland, zijn wij voor een cruciaal deel afhankelijk van de inbreng van sponsoren. Namens WRLP CB Repeater Nederland danken wij al onze sponsoren hartelijk!


Hamshop.nl

Wanneer een antenne, kabel of connector nodig is kunnen we altijd op de ondersteuning rekenen van Hamshop.nl. Dankzij de steun van Hamshop.nl kan WRLP Repeater systeem Nederland kleinere uitgaven beperken, vele kleintjes maken één grote!

Hamshop.nl levert alle benodige apparatuur voor de radiozendamateur. Naast transceivers en antennes levert Hamshop tevens veel accessoires zoals coaxkabel, connectoren, interfaces, rotoren, duplexers, schakelaars etc. Hamshop is geautoriseerd leverancier van onder meer Kenwood, Yeasu, Icom, Diamond, Fritzel, Heil Sound, InnovAntennas, LDG, Microham, etc. Naast Hamshop.NL bieden wij ook marifonieshop.nl en coaxshop.nl

Website: Hamshop.nl


De Whisky Oscar Wereldomroepers, WO 

De Whisky Oscar vereniging verzorgt voor ons alle faciliteiten zoals: radiomarkten, velddagen, en nog vele andere activiteiten voor WRLP CB Repeater Nederland.

Whisky Oscar is Nederlands grootste en meest toonaangevende internationale radio club voor Nederlandstalige stations en heeft leden in diverse landen. De naam Whisky Oscar staat voor WereldOmroepers. Het doel is om via de radio contacten te leggen met andere Nederlandstalige radio operators over de hele wereld. Op deze manier kunnen contacten met oude vrienden onderhouden worden en nieuwe contacten aangegaan worden.
Whisky Oscar heeft zijn wortels in Canada. Geëmigreerde Nederlanders daar hebben hierin het eerste initiatief genomen. Niet lang daarna is de Whisky Oscar vereniging in 1979 officieel in Nederland opgericht. Whisky Oscar bestaat dus al meer dan 35 jaar. Het is een legendarische club waar we als Whisky Oscar trots op zijn.

Website: WhiskyOscar.nl