Om gebruik te kunnen maken van de diensten die WRLP aanbied aan haar gebruikers, heb je een zendontvanger nodig die een zogeheten “shift” functie heeft. 

Er zijn nog maar weinig goedgekeurde radio- zendontvangers met een ingebouwde shift functie. Er zullen in de toekomst ongetwijfeld nog meer goedgekeurde radio- zendontvangers op de markt verschijnen.

Hieronder vind je een actuele lijst met een reeks goedgekeurde zendontvangers die bruikbaar zijn voor het WRLP repeater netwerk.


CRT 2000


CRT bracht al heel wat jaren nieuwe zendontvangers op de markt, waaronder de CRT 2000.
Deze zendontvanger biedt goede performance in zijn gebruik, met een shift functie aan boord, is het een degelijke zendontvanger om gebruik van het repeater netwerk te maken.

Deze zendontvanger word ook in andere merken verhandeld, waaronder in: Team, Stryker, en nog diverse andere merken. 


CRT Megapro


De CRT Megapro is een zeer moderne multistandaard zendontvanger.

Ook deze zender/ontvanger heeft een ingebouwde “shift” functie aan boord.
Deze zend/ontvanger heeft wel een wat ingewikkelde bediening, en vaagt wat inspanning om de shift goed ingesteld te krijgen.

Verder is dit een prima zendontvanger om bijvoorbeeld in de auto te gebruiken, om dan aansluitend mobiel gebruik te maken van het repeater netwerk.


Wij kunnen de bovenstaande zender/ontvangers aanbevelen, maar wij zijn (geen) winkel. Wij raden je aan voor een beter advies naar de lokale CB shop te gaan, of navraag te plegen via een online webshop.