Het is weer zover, de radiomarkt Rosmalen!

De radiomarkt is dit jaar georganiseerd op zaterdag 16 maart 2019, hier mogen WRLP en WhiskyOscar natuurlijk niet missen.

Op deze radiomarkt geven wij informatie over het WRLP netwerk, hoe de techniek achter dit prachtige systeem reilt en zeilt.

Mede is er ook weer een werkende opstelling van de WRLP repeater te bezichtigen, deze is direct te gebruiken vanaf de markt. De repeater is in full-duplex uitgerust zodat iedereen vanaf de markt de repeater goed kan gebruiken en er ook onderlinge communicatie mogelijk is via de repeater. De repeater op de Radiomarkt in Rosmalen is op de zelfde frequentie te gebruiken als op het nationale netwerk. Vergeet niet uw 27mhz portofoon mee te nemen!

Tevens zal er op de radiomarkt een 360 graden camera actief zijn bij de WhiskyOscar & WRLP stand, zodat ook de gebruikers die niet aanwezig kunnen zijn ook de radiomarkt live kunnen volgen in normale beeldverhouding en in “virtual reality-tv”.  De link zal die dag bekend gemaakt worden via de diverse sociale media.

Al met al meer dan voldoende activiteit om de WhiskyOscar & WRLP stand niet te missen!

Alvast tot zaterdag 16 Maart!