De WRLP & WhiskyOscar Kerstronde!

Afbeeldingsresultaat voor 2019

Voor veel mensen zijn de feestdagen één van de periodes voor familie en gezelligheid, terwijl er voor de meesten onder ons rond de feestdagen wat meer tijd heeft voor de hobby.

De WRLP & WhiskyOscar kerstronde is een gezellige ronde waarin wij de gebruikers de mogelijkheid bieden om een eigenaardige kerstgroet te wensen aan alle mede- repeater gebruikers. Dankzij de grote aanloop van gebruikers die de afgelopen tijd flink is toegenomen en allicht ook het dekkingsgebied wat fiks toegenomen is mogen wij ons verheugen op een groot aantal in meldende gebruikers.

Meedoen is een fluitje van een cent!
Zorg ervoor dat je woensdag 26 december (tweede kerstdag) om 20:00 Nederlandse lokale tijd aanwezig bent op de WRLP repeater. Daar zal de rondeleider: Mels je voldoende mogelijkheid bieden om jezelf in te melden in de WRLP & WhiskyOscar kerstronde. Het kan zo zijn dat omwille de drukte soms enig tijd kan kosten om aan de beurt te komen, maar onze gedachtegang is niet gebaseerd op zo snel mogelijk aan de beurt komen, maar iedereen de gelegenheid geven in te kunnen melden, ook zal de rondeleider regelmatig ruimte laten voor TeamSpeak inmelders, en RX/TX repeater opstellingen.

 

(Tweede kerstdag) woensdag 26 december 20:00 Nederlandse lokale tijd.
WRLP 27.085 (shift: +0.09)

One thought to “Kerstronde 2018!”

  • Steven

    Leuk om te horen hopelijk kan ik op tijd zijn voor deze ronde

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *