Het is inmiddels weer een tijdje geleden dat we iets nieuws in het nieuws brengen. In de afgelopen periode is er zachtjes aan hard verder gewerkt aan de uitbreiding van het CBrepeater netwerk. Het had wat voeten in de aarde nodig, maar het is toch gelukt. 🙂

De repeater beheerder Berto uit Geertuidenberg gaf ons een verblijdend bericht dat de zender in Geertruidenberg geprepareerd is, en geplaatst is op de locatie.
Dankzij de medewerking van de lokale omroep aldaar gaf het ons de mogelijkheid een opstelpunt te realiseren op het bedrijfspand van de omroep. 

De antenne staat op een mooie opstelpositie, en met een gunstig bereik naar alle windrichtingen. Met een bereik van 6.000km3 mogen we blij zijn met de locatie. 
De locatie helpt enorm mee naar het bereik van de zender Rotterdam, en richting Noord-Brabant. We verwelkomen graag de nieuwe gebruikers in en om Geertuidenberg (Breda, Gorinchem, Oosterhout). Onze danken gaan uit aan Berto, dankjewel voor alle zorgen rond het bereik van Geertruidenberg!

Binnenkort zal ook de ontvanger worden aangepakt. De ontvanger staat al een geruime tijd in de Kerk in het centrum van Geertruidenberg, helaas kent de ontvanger fikse beperkingen. Met een antenne richting noord, komt meer en deel van de gebruikers niet meer over de repeater heen. De beheerder Berto heeft daarom er voor gekozen de ontvanger te verhuizen naar een ander en beter opstelpunt. Dit kan in de komende maanden gaan plaats vinden. Hierover later meer. 🙂 

Hieronder de foto van de zender opstelling in Geertruidenberg:

Antron-99 op 12 meter hoog bij de lokale omroep Geertruidenberg

2 thoughts to “Transmitter Geertruidenberg geactiveerd!

 • Steven

  Mooi werk welkom bij het mooiste repeater netwerk van de wereld
  73,s Steven repeater Kampen

  Beantwoorden
 • Marcel

  Repeater geertruidenberg alleen nog maar ontvanger woon in ooster kan hem niet berijken groetjes marcel

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *