Vanaf Vrijdag 23 maart 2018 heeft het WRLP repeater netwerk een ontvanger mogen activeren in Zuid-Holland!

Deze ontvanger is geplaatst in het zuiden van Hoogvliet. Deze ontvanger biedt een prima diversity bereik rondom Rotterdam. De performance lijken beter als verwacht.
We kunnen (bijna) spreken dat we “porto”dekking hebben in en om Rotterdam. Onze danken gaan uit naar Robert, dankjewel!

Er zijn momenteel 8 ontvangers actief in Zuid-Holland. Deze provincie heeft een goed diversity bereik. Wij hebben nog meer repeaterlocaties nodig in het gehele land. Ben jij of (ken jij) iemand die met ons wilt meedoen? stuur ons dan een e-mail aan: locatie@cbrepeater.nl

De ontvangers in Zuid-Holland zijn te bereiken via de zelfde nationale ingang- en uitgangsfrequentie:
Uitgang: Kanaal 11 (27.085MHz)
Ingang: Kanaal 18 (27.175MHz)
Shift:  +0,09

Uitzicht “Ontvanger Hoogvliet” (Uitzicht op Rotterdam)

6 thoughts to “Ontvanger Hoogvliet geactiveerd!

 • Steven

  Mooi weer een mooie aanwinst Robert heel veel dank namens mij.

  Beantwoorden
 • Erik

  Gefeliciteert met de nieuwe lokatie. Wachten is op een lokatie ivoor regio Gouda. Met geen enkele mogelijkheid is de repeater open te krijgen vanaf hier via ingangskanaal. Ik ontvang de repeater de 10 over 9 maar hij ontvangt mij niet. Kanaal 18 is overigens heel ongelukkig gekozen, waarom geen kanaal 22?? Truckers schakelen altijd naar 18 terug en hoiden zonder dat ze het door hebben de repeater bezet

  Beantwoorden
  • 19WO1822

   Hallo Erik,

   Wij gaan niet meer veranderen van Frequentie. Er zijn landelijk 40 kanalen, en door het land heen is het lastig om een schone frequentie er tussen uit te pikken.

   Wellicht een ontvanger in Gouda realiseren? Het zou met gemak moeten werken. 😉

   Beantwoorden
   • Erik

    Dat weet ik dat jullie niet meer wijzigen, iedere morgen zitten er truckers op 18 te schetteren maar het zij zo. Ontvangst op Gouda zou fijn want het hele clubje baalt hier van het plaatselijke kanaaltje 36.. “ja leuk die cbrepeater maar ons hoortie niet..” Jullie hebben mij gezien op Rosmalen.. ik was die met die lange haren en lichtblauwe spijkerjack met oranje achterkant (“,)

    Beantwoorden
    • Tim 19WO1932

     Hallo Erik,

     U heeft het over een clubje, dan is er vast wel iemand die bereid om zich aan te melden als repeater beheerder zodat ook in Gouda een repeater komt.
     Misschien kunnen jullie als clubje gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden.
     We blijven het vaak genoeg zeggen, wij zijn geen bedrijf die overal repeaters komt plaatsen.
     WRLP is afhankelijk van jullie! Als jullie je niet aanmelden als beheerden komt er ook niks te staan. Kortom jullie zijn er zelf verantwoordelijk voor.

     Ik zou zeggen meld je aan als repeater beheerder zodat ook bij jullie een repeater komt.

     Beantwoorden
     • Erik

      Wat ik bedenk over 22 kanaaldoosjes zonder splitfunctie uiteraard .. die kanalen schakelaar is niets meer dan draadbrugjes.. als je die schakelaar ff op 11 en 18 doormeet en dr uitsoldeert dan hoef je alleen maar in de mike een extra omschakeling te maken dat bij het inknijpen kanaal 18 wordt gemaakt en bij het loslaten kanaal 11 weer ontvangen wordt maar jullie zitten daar al op te broeden of dat is te realiseren weet ik.. wellicht dan een cybernet ombouwschemaatje plaatsen op de site als dat is uitgezocht?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *