Wederom kunnen wij u melden dat er weer een nieuwe repeater is geïnstalleerd, deze word beheerd door onze goede vriend Jo.

De de repeater staat opgesteld in Roermond op een hoogte van 12 meter, en deze werkt zowel RX als TX. Dit betekent tevens ook dat Limburg nu volledig dekkend is volgens onze analyse’s en animatie’s. Echter moet dat in de praktijk nog worden bevestigd.

Kort nieuws vanuit Beek:
Ook in Beek is beheerder Joep druk in de weer om de repeater weer volledig actief te krijgen nadat deze wederom te kampen heeft gehad met veel uitval. Dit gaf ons de gelegenheid om de repeater in Sittard uitgebreid te testen als back-up zender van Beek, Joep heeft aangekondigd dat de zender in Beek voorlopig nog niet hersteld zal zijn, de RX functie blijft actief. Tot die tijd blijft vooralsnog de zender en ontvanger in Sittard actief.

One thought to “Repeater Roermond geactiveerd.”

  • Steven

    Leuk te horen weer een mooie aanwinst voor WRLP .Succes heren daar in het mooie Roermond

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *