Het is weer zover, de radiomarkt rosmalen!

De radiomarkt is dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 maart 2018, hier mag WRLP natuurlijk niet missen.

Op deze radiomarkt geven wij informatie over het WRLP netwerk, en hoe de techniek achter dit prachtige systeem reilt en zeilt.

Mede is er ook weer een werkende opstelling van de WRLP repeater te bezichtigen, deze is direct te gebruiken vanaf de radiomarkt. De repeater is in full-duplex uitgerust zodat iedereen vanaf de radiomarkt de repeater goed kan gebruiken en er ook onderlingen communicatie mogelijk is via de repeater. De repeater op de Radiomarkt in Rosmalen is op de zelfde frequentie te gebruiken als op het nationale netwerk. Vergeet niet uw 27mhz portofoon mee te nemen!

Tevens zal er op de radiomarkt een 360 graden camera actief zijn bij de WRLP stand, zodat ook de gebruikers die niet aanwezig kunnen zijn ook de radiomarkt live kunnen volgen in normale beeldverhouding en in “virtual reality-tv”.  De link zal die dag bekent gemaakt worden via de diverse sociale media.

Al met al meer dan voldoende activiteit om de WRLP stand niet te missen!

Alvast tot zaterdag 17 Maart!

WRLP Livestream Rosmalen 2018

6 thoughts to “WRLP op de Radiomarkt Rosmalen 2018!

 • Steven

  Leuk we zullen er weer bij zijn

  Beantwoorden
 • steven

  H

  Beantwoorden
 • steven

  Beste gebruikers van WRLP we willen met ons allen om 12.00 uur even een koffie ronde doen .Om elkaar even beter te leren kennen .Wel net zo leuk ,want we praten vaak met elkaar maar live gezien dat voor velen niet. Vandaar dit initiatief .Dus de tijd niet vergeten zaterdag 17 maart 2018 om 12.00uur

  Beantwoorden
 • Delta342

  Erg goed initiatief 🙂

  Beantwoorden
 • Rene

  Hallo Steven het was leuk je even te treffen ondanks je problemen met de rug. Beterschap van deze kant. Groet Rene PD2RKG 19TDT121

  Beantwoorden
  • Steven

   René jij ook bedankt en leuk jou ook te treffen fijn weekend nog en tot op WRLP

   Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *