Afgelopen weken zijn er forse stappen gezet in Overijssel. We hebben de zender in Kampen verplaatst van opstelpositie, naar een betere en hogere locatie, hierdoor is mede het dekkingsgebied in Overijssel, Drenthe, en deels Friesland dekkend gemaakt.

De zender staat gelokaliseerd op één van de hoogste flat’s van Kampen. Met een antenne opstelpositie boven op het dak kunnen we spreken over een fors dekkingsgebied. Met dank aan de lokale omroep, hebben we weer een hele mooie voorwaartse stap kunnen zetten naar een (bijna) landelijk dekkend netwerk. 

Binnenkort zullen er testen worden uitgevoerd met de zenderopstelling, eerdaags gaan we een compleet nieuwe zend- installatie plaatsen op de locatie zodat we ook co-channel kunnen gaan activeren op de locatie.

Wil je ook meedoen, of meehelpen?
Doe mee! 

Dekking zender; Kampen (47m AGL)

5 thoughts to “Dekking in Overijssel sterk verbeterd

 • steven

  Bedankt ook Herman voor het samen werken om dit te realiseren bedankt
  73,s Steven WRLP Kampen

  Beantwoorden
 • truus

  nu in Drenthe gooien ze meteen een draaigollfke van 3 kilowatt neer zodra er op kanaal 11 testkanaal of kanaal 18 regio Hoogeveen iets van uit kampen te horen is, verder word er melding gemaakt in kampen van storingen momenteel dus lang zal het niet duren .dit is te danken aan verschillend medewerkers in u team

  Beantwoorden
  • WRLP

   Hallo Truus,

   Het WRLP netwerk is niet verantwoordelijk voor de daden van derden. Mocht een gebruiker het nodig vinden met 3kW het netwerk te willen verstoren, zal WRLP Nederland genoodzaakt zijn een melding te doen bij het Agentschap Telecom.

   Storingsmeldingen kunnen via het reguliere mailadres worden verstuurd; wrlp@cbrepeater.nl

   Beantwoorden
   • truus

    ja storingen bij jullie melden ben gek en de at is al op de hoogte gebracht en gaan onderzoeken of er in kampen sprake is van meer dan 4 wat . in drenthe staan de diverse groepen lijn recht tegen de komst van net als een deel in friesland en groningen en ja aan wie zou dat nu liggen?

    Beantwoorden
 • thunderstorm

  Please send the information in English and Spanish, so I know how it works. Thanks.

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *