De WRLP Kerstronde!

Voor veel mensen zijn de feestdagen één van de periodes voor familie en gezelligheid, terwijl er voor de meesten onder ons rond de feestdagen wat meer tijd heeft voor de hobby.

De WRLP kerstronde is een gezellige ronde waarin wij de gebruikers de mogelijkheid bieden om een eigenaardige kerstgroet te wensen aan alle mede- repeater gebruikers. Dankzij de grote aanloop van gebruikers die de afgelopen tijd flink is toegenomen en allicht ook het dekkingsgebied wat fiks toegenomen is mogen wij ons verheugen op een groot aantal in meldende gebruikers.

Meedoen is een fluitje van een cent!
Zorg ervoor dat je Dinsdag 26 December (tweede kerstdag) om 14:00 Nederlandse lokale tijd aanwezig bent op de WRLP repeater. Daar zullen de ronde- leiders: Cornelis, Herman, en Charles je voldoende mogelijkheid bieden om jezelf in te melden in de WRLP kerstronde. Het kan zo zijn dat omwille de drukte soms enig tijd kan kosten om aan de beurt te komen, maar onze gedachtegang is niet gebaseerd op zo snel mogelijk aan de beurt komen, maar iedereen de gelegenheid geven in te kunnen melden, ook zullen de ronde- leiders regelmatig ruimte laten voor TeamSpeak inmelders, en RX/TX repeater opstellingen.

 

(Tweede kerstdag) Dinsdag 26 December 14:00 Nederlandse lokale tijd.
WRLP 27.085 (shift: +0.09)

4 thoughts to “WRLP Kerstronde!

 • Steven

  Leuk ga er proberen te zijn al zal het moeilijk zijn . Zijn dan met de de hele familie in Hellendoorn aan het kerst ontbijt . Maar doe mijn best . En een allen een fijne kerstdagen gewenst Steven 19AT066 en familie

  Beantwoorden
 • Franz

  👍 zal er zijn fijne dagen iedereen 🎄🎄🎄🎄🎄

  Beantwoorden
 • 19rf565

  Ik ook

  Beantwoorden
  • 19HS838 Michiel Voorburg

   Ja was leuk toch nog even kunnen inmelden tijdens de ronde ondanks de drukte van famalie om me heen leuk gedaan 73

   Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *