Op Zaterdag 4 november 2017 is de dag van de Radio Amateur. Hier mag WRLP natuurlijk niet missen.

Dit jaar zijn wij mede aanwezig op de stand van de WhiskyOscar vereniging evenals vorig jaar.

Afbeeldingsresultaat voor dag van de radio amateur

Op deze dag geven wij informatie over het WRLP netwerk en laten wij zien hoe de techniek werkt achter de schermen.

Bovendien zal ook vanaf de beurs de aller éérste WRLP ronde zijn, die georganiseerd word door het WRLP activiteiten team. In de ronde is er ook een in meld ronde, meld je vooral massaal in. Er zal om het uur een live reportage zijn vanaf de beursvloer zowel te beluisteren op het repeater netwerk als via de diverse sociale media. Het belooft immers een gezellige dag te worden.

Mede is er een werkende opstelling van de WRLP repeater, deze is direct te gebruiken vanuit de hal. De repeater is in full-duplex uitgerust zodat iedereen vanaf de beursvloer de repeater goed kan gebruiken en er ook onderling gesproken kan worden via de repeater. De repeater op de DvdRA is op de zelfde frequentie te gebruiken als op het nationale netwerk. Vergeet niet uw 27mhz portofoon mee te nemen!

Tevens zal er op de dag van de amateur een 360 graden camera actief zijn bij de WhiskyOscar-WRLP stand, zodat ook de gebruikers die niet aanwezig kunnen zijn ook de beurs live kunnen volgen in normale beeldverhouding en in “virtual reality-tv”.  De link zal die dag bekent gemaakt worden via de diverse sociale media.

Al met al meer dan voldoende activiteit om de WhiskyOscar/WRLP stand niet te missen!

Alvast tot zaterdag 4 november!

 

4 thoughts to “WRLP op de DvdRA 2017

 • Leo

  Ik zal jullie zeker opzkdken. Tot dan .

  Beantwoorden
  • Leo

   Mijn vingers zijn te dik. Bedoelde natuurlijk opzoeken….

   Beantwoorden
 • Steven

  leuk mannen zal zeker aanwaaien en ff lekker bijpraten
  zou zeggen tot dan

  Beantwoorden
 • Erik

  Kan er wat informatie over de lokatie en openingstijd verstrekt worden? Dankjewel (“,)
  ps. Kanaal 8 repeater komt in Gouda met een S8 door

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *