Vandaag hebben we, samen met de WhiskyOscar WereldOmroepers, op de 42e jaarlijkse, landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron in Rosmalen gestaan. Het was een mooie dag, waarbij we een hoop belangstelling hebben gehad voor ons WRLP CBRepeater netwerk. We zijn zelfs voorzien van petjes, shirts en vesten, dus we waren goed herkenbaar. We hopen dat we hierdoor weer een paar nieuwe repeaters in ons netwerk kunnen verwelkomen. We hebben er erg van genoten en kijken in ieder geval alweer uit naar volgend jaar. We danken iedereen die dit voor ons heeft mogelijk gemaakt.

Vragen, opmerkingen en/of andere reacties lezen we graag op redactie@cbrepeater.nl

One thought to “Landelijke Radio Vlooienmarkt 2017”

  • Henk

    Het was zeker een hele leuke dag! heb er van genoten!

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *