RX Antenne TX AntenneDe repeater in Kerkrade is ook in de lucht. Met een antennehoogte van 15 mtr agl en 120 mtr asl, vergroot dit de dekking van Zuid-Limburg.

 

2 thoughts to “Repeater Kerkrade

  • Bablofil

    Thanks, great article.

    Beantwoorden
  • frits gjc jacqx

    hee…. dat is leuk om dat te horen. ik ben in 1974 begonnen met cb am en heb toen veel plezier gehad en het was spannend omdat het toen verboden was. heb toen veel veel verbindingen gemaakt tot aan de andere kant van de wereld op ssb. jaja heb naderhand mijn licentie gemaakt. maar dit met de repeater op 11 meter vind ik wel bezonder had ik nooit verwacht, ik ga daar wel eens luisteren. gr. frits uit kerkrade oost.

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *