Sinds kort hebben we een Zender en ontvanger in Coevorden in de lucht. De locatie in Hoogeveen was al actief in de regio Drenthe maar omdat er toch nog gaten in het dekkingsgebied was, is er hulp gevraagd aan Auk. Het dekkingsgebied is hierdoor sterk verbeterd. Zo hoorde we laast al een station uit Duitsland die over de repeater in Coevorden binnen kwam.

Dank aan Auk voor de locatie!

De repeater is te bereiken via de simplex frequentie 27.0850MHz  (Kanaal 11) van de 27MC band.

In de buurt van Meppel is er een ontvanger geactiveerd de locatie Ruinen. Deze ontvanger  is sinds deze week in de lucht op 10 meter spoelhoogte. Deze locatie gaat met name de omgeving Hoogeveen versterken.

Dank aan Herman voor de locatie!

De ontvanger is te bereiken via de duplex frequentie 27.1750MHz (Kanaal 18) van de 27MC band.
Hoogeveen tijdelijk QRT: Het opstelpunt in Hoogeveen is tijdelijk qrt, ivm een interne verhuizing, deze zal binnenkort weer te horen zijn.