Beste lezer, al enige tijd wordt er achter de schermen van het WRLP project druk gewerkt aan een nieuwe opzet van de zogenaamde backend infrastructuur. Deze verzorgd de communicatie tussen de lokaties en het centraleserverpark, de website en ook de facebookpagina. Op dit moment zijn de mensen van het R&D team druk met het opzetten van een centraal geregeld deployment systeem dat het straks mogelijk maakt om de configuratie van een repeaternode centraal te kunnen regelen zonder dat een lokatiebeheerder zich met allerlei ingewikkelde werkzaamheden hoeft bezig te houden. Verder zijn we natuurlijk nog steeds bezig met lokatiescouting en bezoeken wij de diverse beurzen in het land. Al met al zijn we met volle inzet bezig om het project tot een groot succes te laten worden. WIl je ook iets doen ? Meld je aan op cbrepeater@gmail.com.